{0} reviews | Schrijf review

Gielen Jos
Genk - Gielen Jos Vertalingen

Loofstraat 11
3600 Genk

089 35 69 65
089 35 69 65
     

Gielen Jos uit Genk (Limburg) , uw vertaler voor bijna alle talen. Ook tolk

Beëdigd vertaler en tolk in Limburg

Voor belangrijke teksten, zoals diploma’s, aktes en andere documenten, is een nauwkeurige vertaling van essentieel belang. Daarom doet u voor uw vertaal- en tolkwerk een beroep op iemand met de nodige ervaring en kennis van uiteenlopende onderwerpen. Gielen Jos staat tot uw dienst voor simultaan, consecutief en beëdigd tolkwerk en voor vertalingen van diverse teksten en documenten. Heeft u interesse in een van deze diensten? Vul dan het contactformulier op deze website in.

 

Als beëdigd vertaler het ik u graag verder met alle Europese talen ( + speciale talen) in beide richtingen. Wat vroeger begon als specialisatie in het Nederlands, Frans, Duits en Engels, groeide in 25jaar tijd uit tot een zeer uitgebreid aanbod van mogelijke vertalingen.

Behalve voor algemene vertalingen kunt u ook voor gespecialiseerde taaldiensten bij mij terecht. Zo ben ik onder meer conferentietolk en voorzie ik juridische en bouwtechnische vertalingen. Ik ben gevestigd in Genk, maar u kunt in heel Limburg op mij rekenen.

 

Wenst u graag meer informatie over mijn diensten? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze website en u hoort zo snel mogelijk van mij.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route